Våra partner

Här hittar du en översikt över våra lösningar, leverantörer, servicepartners och gjorda integrationer. Har du frågor om integration med dina system?

Tag kontakt i dag

Kvalitet i alla led

Leverantörer

Vårt fokus är hög kvalitet på alla nivåer, därför är våra leverantörer och servicepartner noggrant utvalda och kvalitetskontrollerade. Vi erbjuder även integrationer mot de flesta detaljhandelssystem som vi anpassar till dina behov.

Detta är inte en vanlig låda med kakor. Detta är faktiskt framtidens marknadsföringsverktyg, som bygger på analys och automation för att skapa en sömnlös kundupplevelse.

Säg hej till OKI och problemfri utskrift! Tillsammans med OKI levererar vi marknadens bästa lösningar för skyltproduktion till detaljhandeln. OKI-skrivare har unika egenskaper som gör dem attraktiva för alla typer av butiker.

Dintero levererar digitaliserade lösningar för kund- och inköpsdata. De har skräddarsydda lösningar för ”Pick and Mix” -kampanjer, digitala kuponger, kvitton och presentkort. Och bäst av allt – de hanterar GDPR-dokumentation på ett helt unikt sätt.

Säkra ett optimalt system

Integrationer

Vi skräddarsyr lösningen så att den passar dina befintliga system och lösningar. Oavsett om du använder Visma Retail, Winpos eller Data Nova för ditt butiksdata eller vill integrera med din existerande back-end-lösning, sätter vi upp det för dig.

Alltid system i drift

Servicepartnere

I samarbete med våra servicepartner kan du vara säker på att du har ett system som alltid är i drift – oavsett var din verksamhet befinner sig.