Så jobbar vi

Vi vill att du ska nå dina kunder med rätt budskap, vid rätt tillfälle och därmed öka din försäljning.

Tag kontakt i dag

Några viktiga punkter

Så här hjälper vi dig att bli din egen marknadsförare!

Vår process är planerad och organiserad för dig som kund och varierar beroende på dina behov och önskemål. Här får du en inblick i hur det är att vara vår kund.

Vi kartlägger dina behov!

Genom att kartlägga din nuvarande verksamhet, lyssna på önskemål och studera beteendet hos dina kunder, får vi en överblick över de problem men också möjligheter som skall lösas.

Vi hittar den lösning som passar dig

Vi skräddarsyr en anpassad lösning för dig, så att du får exakt den teknik och funktioner du letar efter.

Vi implementerar lösningen i din verksamhet

Vi kommer att se till att din nya lösning som består av produkter och tjänster installeras i dina butiker och på ditt huvudkontor.

Vi följer upp din nya lösning

Din nya lösning är nu installerad och i drift. Vi följer upp med effektiv support och rapportering, medan du enkelt kan lägga till nytt material via vår webbutik.

Vi ser om något kan förbättras

Baserat på analyser och en överblick över nya behov gör vi eventuella anpassningar och omarbetar lösningen för att säkerställa en försäljningsoptimerad kundkommunikation.

Vem är kunden?

Analyser och åtgärder!

Om du vet vad kunden vill, är det lättare att nå dem med rätt budskap. Förutom traditionell analys av inköps- och konverteringsdata, tillåter ny teknik att hämta data från och kommunicera direkt till kundens mobiltelefon via till exempel beacons, sociala medier och Wifi.

Intuitiva designmallar

Underhålla ditt övergripande grafiska uttryck!

Anpassade designmallar säkerställer att all kommunikation följer riktlinjer för företagets visuella profil och grafiska uttryck. Kundens kunskap och lojalitet upprätthålls och förstärks mot varumärke.

Var aktuell!

Minimum time-to-market

Med högteknologisk analys, design, print och digitala lösningar hjälper vi dig att kommunicera aktuella och uppdaterade kampanjbudskap till dina kunder på rekordtid. På detta sätt ser vi till att du alltid är steget före i konkurrensen på en pressad marknad.

Kontakta oss!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder intuitiva och enkla lösningar för produktion av marknadsmaterial, smarta skyltar, placering och en-till-en marknadsföring.

Undrar du vad vi kan göra för dig?

Tag kontakt med oss i dag!

Några av våra nöjda kunder

Vi är stolta att arbeta med